Update 22 oktober 

Bij B&O staan de gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers voorop. We houden de ontwikkelingen rond het coronavirus (COVID-19) nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM.

Om onze klanten van dienst te kunnen blijven, is onze winkel open. Wel nemen we nadrukkelijk extra maatregelen om de verspreiding van het virus te remmen. In publieke binnenruimtes wordt dringend geadviseerd een neus- mondmasker te gebruiken. Als u gaat zitten, kunt u het afzetten. Wij volgen het advies dat zowel de dienstverlener als de klant een mondkapje dragen.

In navolging van het horecabeleid is ook lunchroom De Smaak gesloten.
Als u vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen.

Open, telefonisch en via e-mail bereikbaar
Bij verkoudheid, hoesten, koorts en griepklachten dient de afspraak geannuleerd te worden. De donderdagen is onze showroom geopend tot 20.00. Wellicht kunnen wij u ook telefonisch ook support bieden bij vragen.

Monteursbezoeken
Wij doen er alles aan zodat u onze diensten kunt blijven gebruiken. Kan de hulp wellicht telefonisch worden geboden? Zo niet, dan komt er alsnog een monteur langs mits er geen ziekteverschijnselen zijn. Dit zelfde geldt voor de al ingeplande afspraken, deze zullen gewoon doorgaan, indien er geen ziekteverschijnselen zijn.

Bang-Olufsen-Rivierenland.nl
De vragen en bestellingen via bang-olufsen-rivierenland.nl worden, zoals u van ons gewend bent, afgehandeld. Wij proberen u hier zo goed mogelijk over te informeren.

Erik van Aartrijk
+31 622491378